Heerlijkheidsweg 15, 4332 SN MiddelburgTel: 0118 - 636 453Fax: 0118 - 627 360info@compurad.nl
Hartelijk welkom bij
Administratiekantoor Compurad

Hulp op afstand

Wilt u dat een medewerker van Administratiekantoor Compurad vanaf afstand meekijkt op uw beeldscherm om zo problemen gemakkelijker en sneller op te kunnen lossen? Dan kunt u via deze pagina een klein programma'tje (Teamviewer) downloaden waarmee een beveiligde verbinding tot stand wordt gebracht tussen uw computer en die van de medewerker van ons administratiekantoor. Het door ons gebruikte programma werkt met volledige versleuteling en is daarom bijzonder veilig.

Een verbinding tot stand brengen:
Wilt u een verbinding tot stand brengen, dan raden we u aan eerst telefonisch contact op te nemen (ons telefoonnummer is 0118 - 636 453). Wanneer onze medewerker klaar is voor de verbinding, klik dan hier. U opent nu het programma. Geef onze medewerker vervolgens telefonisch eerst het ID dat in beeld verschijnt. Daarna moet u het vermelde wachtwoord verstrekken. Pas na deze veiligheidsstappen kan de medewerker uw bureaublad zien.

U krijgt na afloop van de sessie ook te zien dat de verbinding weer is verbroken. Onze medewerker kan hierna niet vanzelf opnieuw verbinding maken. Hiervoor is een nieuw ID en een nieuw wachtwoord nodig van u.

Nu verbinding maken.

Nu een continuë verbinding met Compurad maken (alleen van toepassing in overleg met medewerker).