Heerlijkheidsweg 15, 4332 SN MiddelburgTel: 0118 - 636 453Fax: 0118 - 627 360info@compurad.nl
Hartelijk welkom bij
Administratiekantoor Compurad

Nieuws

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwtjes over ons bedrijf, maar ook al het andere financiële nieuws dat voor u interessant en nuttig kan zijn. Nieuws over de bouw van ons nieuwe kantoorpand vindt u hier.

12-06-2015: Let op: De ouderentoeslag in de vermogensrendementheffing (box 3) vervalt vanaf 2016!
Hebt u op 31 december de AOW-leeftijd bereikt of bent u ouder? En hebt u vermogen en ontvangt u huurtoeslag, zorgtoeslag en/of kindgebonden budget? Dan kan het vervallen van de ouderentoeslag betekenen dat u in 2016 geen recht meer hebt op deze toeslagen en wordt de belasting die u moet betalen hoger.

Heeft u vermogen en ontvangt u ook toeslagen dan is het zaak dat u weet dat vanaf 1 januari 2016 de extra verhoging van het vrijgestelde bedrag (de zogenoemde ouderentoeslag) vervalt! Dit kan grote gevolgen hebben als u nu huurtoeslag ontvangt. Heeft u een vermogen dat het heffingsvrije bedrag (bedragen fiscaal jaar 2015 € 21.330 per persoon, fiscale partners 2x = € 42.660 gezamenlijk) dan vervalt uw huurtoeslag met ingang van 1 januari 2016 zelfs helemaal! 

Om voor eventuele andere toeslagen in aanmerking te kunnen komen mag u wel over een bepaald vermogen beschikkken. Wilt u advies? Neem contact met ons op!

---

01-07-2014: Nieuwe route naar ons kantoor / Nieuw adres
Sinds de opening van de vernieuwde Oostperkweg is ook de route naar ons kantoor gewijzigd. Vanaf nu luidt ons adres ook niet meer Oostperkweg maar Heerlijkheidsweg. U kunt ons niet meer rechtstreeks bereiken via de rotonde direct naast ons pand. Op de nieuwe Oostperkweg treft u een eveneens nieuwe rotonde richting de Heerlijkheidsweg. Zie de onderstaande kaart. Plan hier uw route.

---

13-12-2013: Actie Jeugdsportfonds leverde 2.750 euro op
De actie voor het Jeugdsportfonds Zeeland tijdens de opening van ons nieuwe pand leverde maar liefst 2.750 euro op. Dat bedrag is goed voor sportkansen van 11 kinderen! Wij en het Jeugdsportfonds Zeeland zijn beiden erg blij met het resultaat. In de december-nieuwsbrief van het Jeugdsportfonds Zeeland werd aandacht besteed aan het resultaat.

---

12-10-2013: Nieuwbouw officieel geopend
Op vrijdag 11 oktober is ons nieuwe kantoorpand aan de Oostperkwerg in Middelburg officieel geopend. De eerste paal voor de nieuwbouw werd op woensdag 30 januari de grond in geslagen door de Middelburgse wethouder economische zaken en tevens loco-burgemeester, Johan Aalberts. Hij verrichte vrijdag ook de officiële opening.

---

05-08-2013: Verhuizing naar nieuw kantoor
Begin augustus zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoorgebouw op Ramsburg.
Ons nieuwe bezoek- en correspondentieadres is:
Oostperkweg 43
4332 SB Middelburg

Het postbusadres is opgeheven. Onze telefoonnummers blijven ongewijzigd, evenals onze e-mailadressen en websiteadres.

---

22-01-2013: Nieuwe website
Vanaf vandaag beschikken wij over een nieuwe website, ontwikkeld door Provicom Multimediadiensten.
Op onze nieuwe site hopen wij u een nog beter beeld te geven van welke diensten wij u kunnen aanbieden.
Ook gaan we u de komende tijd via deze site op de hoogte houden van onze verhuisplannen.
Ons kantoor gaat namelijk nog dit jaar verhuizen naar een geheel nieuw pand. Later meer hierover!