Heerlijkheidsweg 15, 4332 SN MiddelburgTel: 0118 - 636 453Fax: 0118 - 627 360info@compurad.nl
Hartelijk welkom bij
Administratiekantoor Compurad

Tip!

Moet u aangifte inkomstenbelasting
doen en ontbreekt u de tijd of moed
om dit allemaal nu te regelen?

Als cliënt van ons kantoor krijgt u auto-
matisch ruim een jaar uitstel voor de 
aangifte inkomstenbelasting en heeft u
voldoende tijd om toeslagen aan te vragen!

Particuliere klanten

Administratiekantoor Compurad kan u als particulier op veel terreinen van dienst zijn. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen en adviseren bij het maken van (grote) financiële beslissingen zoals het aangaan van een hypotheek. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij u ook helpen om orde op zaken te krijgen in uw financiële administratie.

Uw belastingaangifte
Ziet u er ook altijd zo tegen op, de jaarlijkse aangifte inkomensbelasting? Ontbreekt u de tijd of moed om de aangifte voor 1 mei te regelen? Neemt u eens contact op met ons kantoor. Wij kunnen voor u de aangifte verzorgen. Als cliënt van ons kantoor krijgt u bovendien automatisch ruim een jaar uitstel voor de aangifte inkomstenbelasting. Daardoor is er ook voldoende tijd om voor u de eventuele toeslagen aan te vragen!

Belastingteruggave
Uw belastingteruggave kan flink oplopen. In sommige situaties kan het zelfs voorkomen dat u meer dan 4.000 euro terugkrijgt van de Belastingdienst. Hieronder enkele voorbeelden.

• Belastingteruggave werkenden met kind tot 12 jaar
Doet u geen aangifte inkomstenbelasting en heeft u een fiscale partner, werkt u beiden en heeft u een kind dat jonger is dan 12 jaar? Dan is het mogelijk dat u jaarlijks een flinke belastingteruggave mist.


• Belastingteruggave alleenstaande met kind
Doet u geen aangifte inkomstenbelasting en bent u een werkende alleenstaande ouder met een kind jonger dan 12 jaar? Dan is het mogelijk dat u jaarlijks een flinke belastingteruggave mist.


• Belastingteruggave voor 65+
Doet u geen aangifte inkomstenbelasting en bent u 65 jaar of ouder? Ontvangt u naast uw AOW een klein pensioen? Dan is het mogelijk dat u jaarlijks een leuk bedrag aan belastingteruggave mist!Wellicht heeft ook ú recht op een leuk bedrag aan belastingteruggave. Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact op via email (info@compurad.nl) of bel naar (0118) 636 453.