Heerlijkheidsweg 15, 4332 SN MiddelburgTel: 0118 - 636 453Fax: 0118 - 627 360info@compurad.nl
Hartelijk welkom bij
Administratiekantoor Compurad

Tip!

Doet u geen aangifte inkomsten-belasting? U heeft een fiscale partner, u werkt beiden en u heeft een kind dat jonger is dan 12 jaar?

Dan is het mogelijk dat u jaarlijks een flinke belastingteruggave mist.

Ons profiel

Al meer dan 25 jaar een begrip
Administratiekantoor Compurad is een voortzetting van Accountantskantoor van der Hoek & Lengton BV, een kantoor dat al meer dan 25 jaar gevestigd is in Middelburg. Het kantoor opereerde tot de zomer van 2013 vanuit het pand “De Pyramide”aan de Lange Noordstraat 37 in Middelburg. Sinds begin augustus 2013 beschikken wij namelijk over een gloednieuw kantoorgebouw aan de Heerlijkheidsweg 15 op bedrijventerrein Ramsburg in Middelburg.

Cliënten van ons kantoor zijn voornamelijk MKB ondernemingen. De sectoren horeca, detailhandel, transport, bouw en afbouw en ICT zijn ruimschoots in ons cliëntenbestand vertegenwoordigd. Vanzelfsprekend vormen ook particulieren met een aangifte inkomensbelasting een belangrijk aandeel van ons cliëntenbestand.

Administratiekantoor Compurad is aangesloten bij de NOAB: de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingsdeskundigen. De NOAB beroepscode zorgt ervoor dat etisch handelen bij de leden hoog in het vaandel staat. NOAB-leden verlenen hun diensten conform de NOAB-voorwaarden. Bij problemen kan een beroep worden gedaan op het onafhankelijke geschillencollege of het onafhankelijk tuchtcollege. Daarnaast heeft elk NOAB-lid verplicht een beroepsaansprakelijksheidsverzekering zodat de cliënt altijd schadeloos gesteld kan worden.

De reglementen van de NOAB waarborgen dat leden alleen dan hun lidmaatschap kunnen continueren, wanneer zij hun kwaliteit en kennis van zaken bijhouden. Dat moet ook, omdat ieder lid periodiek wordt onderworpen aan een 'herkwalificatie'.