Heerlijkheidsweg 15, 4332 SN MiddelburgTel: 0118 - 636 453Fax: 0118 - 627 360info@compurad.nl
Hartelijk welkom bij
Administratiekantoor Compurad

Klantportalen (digitale services)

Vanaf deze pagina kunnen onze cliënten gebruik maken van zogeheten beveiligde digitale services als Twinfield en Elsevier Reed Nextens.

Een voorbeeld hiervan?
Door ons kantoor wordt voor een cliënt de aangifte omzetbelasting opgesteld. Deze wordt door ons “klaar gezet” voor de cliënt waarna deze per email hierop gewezen wordt. De cliënt dient deze aangifte zelf goed te keuren waarna deze direct naar de belastingdienst wordt doorgestuurd. Uiteraard kan de cliënt deze aangifte nog inzien en uitdraaien.

Om toegang te kunnen verkrijgen tot de beveiligde omgeving van deze dienst wordt door ons kantoor een digitaal certificaat verstrekt waaraan de cliënt zelf een wachtwoord dient te koppelen. Deze methode is ook toe te passen met bijvoorbeeld: 
- Loonaangifte;
- Aangifte inkomstenbelasting;
- Aangifte vennootschapsbelasting;
- Publicatiestukken Kamer van Koophandel.

Uiteraard worden wij als kantoor ook op de hoogte gehouden van de voortgang van de aangifte. Is het u bijvoorbeeld ontschoten om de aangifte door te sturen, dan krijgen wij hiervan een melding en kunnen we de benodigde actie ondernemen.

Voordelen van deze methodiek zijn: snelheid, minder papierwerk, historische gegevens beschikbaar voor cliënt, tijdstip van afhandeling

Kies een portaal:

Portaal Aangiftes omzetbelasting en loonbelasting

Portaal Inkomstenbelasting

Portaal Administraties