Heerlijkheidsweg 15, 4332 SN MiddelburgTel: 0118 - 636 453Fax: 0118 - 627 360info@compurad.nl
Hartelijk welkom bij
Administratiekantoor Compurad

Tip!

Zowel onze zakelijke als particuliere
klanten krijgen automatisch ruim een
jaar uitstel voor de aangifte 
inkomstenbelasting.

U heeft daardoor ook voldoende tijd
om uw toeslagen aan te vragen!
Meer weten?!

Zakelijke klanten

Ons adres is úw adres voor:
 
Verzorgen van uw administraties
Het inrichten en verzorgen van uw administratie... Dat vereist accuratesse, ervaring en vooral meedenken.
Dat doen we graag, en dat doen we graag goed. Zowel voor de beginnende ondernemer, als voor de doorgroeier en de meer gevestigde orde... Wilt u de administratie liever in eigen huis houden? Prima! Wij begeleiden u graag bij de start daarvan, totdat alles soepel verloopt en naar uw wens is.

Loonadministraties
Berekenen van salarissen, uitvoering ziekte-, aan- en afmeldingen bij UWV/Arbo, Arbo-zaken en de sociale wetgeving. Om maar enkele aspecten te noemen. U kunt het natuurlijk allemaal zelf doen. Maar u kunt deze administratieve handelingen (de meeste ondernemers noemen het ´rompslomp´) of een deel ervan ook uitbesteden. Vanzelfsprekend op de manier zoals u dat het prettigst vindt. Ook voor een advies of een second-opinion bijvoorbeeld, zijn wij u op dit vakgebied graag van dienst.

Al uw fiscale zaken
Een heldere voorstellingen van zaken. Van úw zaken. Dat kan omdat wij de fiscale knowhow hebben om u met raad en daad op dit vakgebied bij te staan. En vanzelfsprekend kunt u ervan opaan dat wij onze kennis door middel van permanente educatie steeds 'up-to-date' houden zodat u altijd de meest recente informatie te horen krijgt. Mocht uw situatie vragen om hele specifieke, diepgaande kennis, dan schakelen wij een externe fiscalist in. Naast de fiscalist beschikken wij ook over diverse contacten met andere (financiële) specialisten.
Door deze werkwijze weet u exact waar u aan toe bent. Geen ´verborgen´ overheadkosten; u betaalt alleen wat u nodig heeft. Dat is wel zo prettig, nietwaar?

Opstellen en controle jaarrekeningen
Vanzelfsprekend behoren werkzaamheden als het opstellen en controleren van jaarrekeningen, het samenstellen van jaarstukken en/of tussentijdse verslagen tot onze diensten. 

Begeleiding starters
Juist als starter heeft u behoefte aan een klankbord, een zakenpartner met kennis van zaken. Van úw zaak.
En dat geldt wat ons betreft ook voor starters in de zogenaamde vrije beroepen: er zijn veel mogelijkheden te benutten. Daar helpen wij u mee. Maar we wijzen u ook op de obstakels. En natuurlijk dragen wij hiervoor graag adequate oplossingen aan.

Als starter kunt u bij ons rekenen op:
  • opstellen ondernemingsplan;
  • toetsing van de financiële haalbaarheid ondernemingsplan;
  • inrichten administratie;
  • uitvoerige controle op de administratie na de start, als u de administratie zelf wilt doen;
  • ondersteuning bij subsidie- en kredietaanvragen;
  • verzorgen van aanmeldingen bij de Belastingdienst inzake Omzetbelasting, Loonbelasting, etc.;
  • advisering en ondersteuning ten aanzien van fiscale zaken, Flexwet, en dergelijke;
  • advisering met betrekking tot de (financiële) software, wij zijn bekend met veel moderne pakketten;
  • en de locatie toetsen op (mogelijke) investeringen en het aangeven van de consequenties hiervan.

Advisering
Heeft u behoefte aan een bedrijfseconomisch advies, het opzetten van en begeleiding van subsidie-aanvragen of zelfs een advies bij het selecteren en installeren van nieuwe hard- en software toegespitst op uw situatie en branche, ook dán is ons kantoor úw adres!

Detachering
Wij kunnen uw financiële administratie op locatie verzorgen. Bij een eventuele vacature of ziekte van een administratieve kracht kunnen wij voor vervanging door gekwalificeerd personeel zorg dragen tegen redelijke tarieven. Ook kunt u personeel van ons inhuren bij piekdrukte en voor bijzondere opdrachten op financieel gebied.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact op via email (info@compurad.nl) of bel naar (0118) 636 453.